Cvetne esence - skrivnostni pomočniki v boju z izgorelostjo

Vodič uporabe cvetnih esenc pri izgorelosti

Iščeš naravno, neškodljivo in učinkovito sredstvo, ki pomaga pri izgorelosti? Lahko ti pomagamo. Kako? Enostavno. Prijavi se v program.

Pred teboj je program, pripravljen za osebe, ki se soočajo z zmerno do hudo izgorelostjo. Dobrodošel in dobrodošla v programu uporabe cvetnih esenc pri izgorelosti. Namen programa je, da vsak, ki samostojno predela vsebine, pozna in zna uporabiti nekaj cvetnih esenc s katerimi si lahko olajša simptome, ki jih doživlja in si s tem omogoči lažjo pot iz izgorelosti.

V programu bomo spoznali:

- kaj je floriterapija in kdo je njen sodobni začetnik,

- v katerih primerih nam cvetne esence lahko pridejo zelo prav in kako se cvetne esence uživajo,

- spoznali bomo lastno temeljno Bachovo cvetno esenco glede na astrološko znamenje in značilnosti tega. To esenco lahko vmešamo v katerokoli osebno mešanico Bachovih cvetnih esenc, tudi v mešanico za obravnavo težav z izgorelostjo in jo s tem naredimo še bolj sebi pisano na kožo.

- poleg Bachovih cvetnih esenc, se bomo posvetili še

- mešanicam cvetnih esenc iz avstralskih rožic in drugih rastlin, ki delujejo hitro in temeljito.


Vaša motivatorka


Tamara
Tamara

Tamara Kavs, naturopatinja, je ustvarila Abc Wellbe terapevtski kotiček in skupnost, da bi pomagala posameznikom k bolj zdravemu in zadovoljstva polnemu življenju.

V svoji dolgoletni karieri svetovalke za osebni in karierni razvoj, je pomagala neštetim posameznikom do osebne rasti, sprememb v poklicni karieri, razmisleku o nadaljnji poti. Njeno poslanstvo izobraževati pa dobi globlji pomen ravno v kotičku in skupnosti Abc Wellbe, ko svoja znanja kariernega svetovanja združi z znanji naturopatije - naravnega zdravljenja.


Vsebina


  Predstavitev programa in avtorice
Na voljo bo dneh
dneh po vašem vpisu
  Floriterpija ali terapija s cvetnimi esencami
Na voljo bo dneh
dneh po vašem vpisu

Pogosta vprašanja


Kdaj se program prične in kdaj zaključi?
Program prične SEDAJ in se zaključi, ko sam želiš. Dostop imaš neomejen in za vedno! Je popolnoma časovno in krajevno neodvisen, Vsebino predelaš v svojem ritmu, ob dnevih in urah, ki tebi ustrezajo. Vsak se sam odloči kdaj pričeti in kdaj zaključiti.
Kaj, če s programom ne bom zadovoljen?
Tvojega nezadovoljtva si pa res ne želimo. V kolikor v 30 dneh od nakupa ugotoviš, da program ni zate, nas kontaktiraj in povrnili ti bomo stroške nakupa.

Prični sedaj!